• Familie foto spelleke en alles

  Print

  Onze naaste familie,

  WP_000468.jpg

  Brugske, Fritske, Snoeske en Weddy teddy

  WP_000469.jpg

  alcohol, alcohoooolll... wij leven op alcohol

  Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat

  alcol, alcol, alcol...

   

  hihi ;)

 • De laatste recepties?!

  Print

  Genoeg met foute feestjes en drinken op 2012!!

  Na het feest.jpg

  Vanaf nu drinken we alleen nog op een schitterend 2013!

  Brugske & Fritske

   

 • Zo een fles willen we ook!!

  Print

  Champagne Armand de Brignac lanceert fles van 39.500 euro

  1111.jpg

  De Belgische en Nederlandse vestigingen van de horecagroothandel HANOS verkopen voor de eindejaarsfeesten een speciale fles champagne. Het gaat om een goudkleurige fles van het luxueuze champagnemerk Armand de Brignac met maar liefst dertig liter inhoud en een bijpassend prijskaartje van 39.500 euro. De fles is bij HANOS op bestelling verkrijgbaar.

   Champagne Armand de Brignac scoort altijd hoog tijdens blinde degustaties. De champagne wordt volledig met de hand en enkel met Premier en Grand Cru druiven geproduceerd en de kwaliteit is het resultaat van een eeuwenoud, traditioneel productieproces dat in handen is van een ploeg van slechts acht ambachtslui.

    De Cattier familie – zelfstandig eigenaar van Champagne Cattier en producent van Armand de Brignac – is al sinds 1763 in Chigny-les-Roses eigenaar en wijnbouwer van een stukje terroir Montagne de Reims in de Franse Champagnestreek. Patriarch Jean-Jacques Cattier en zijn zoon, hoofd oenoloog Alexandre Cattier, passen bij het maken van hun champagne nauwgezet de traditionele methodes toe. De schilderachtige Cattier wijngaarden werden door het Comité Interprofessionel du Vin de Champagne (CIVC), het bestuursorgaan van de Franse Champagne, als ‘Premier Cru’ geklasseerd. Deze benoeming wordt aan minder dan 50 van de meer dan 300 wijngaarden van de Champagnestreek toegekend.

    Voor Armand de Brignac wordt uitsluitend een selectie van de beste druiven uit het beste deel van de eerste pressage van de oogst gebruikt. De mengeling voor de Brut Gold, het vlaggenschip van Armand de Brignac, is een perfecte balans tussen Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier druiven van verschillende jaarjangen uit Cattiers eigen wijngaarden en uit andere Premier en Grand Cru gronden in de Montagne de Reims, de Côte des Blancs en de Vallée de la Marne.

    De Armand de Brignac compositie wordt vervolledigd door een vergulde fles, zonder papieretiket, die het prestige en de pionierstijl van de Franse mode-industrie weerspiegelt. De fles is ontworpen door de Franse stylist André Courréges, draagt vier met de hand aangebrachte tinnen labels en twee Schoppenazen die de rijkelijke geschiedenis van de Champagnestreek illustreren en verwijzen naar de Franse ridderstand.

    Wil je deze champagnefles openen in stijl, dan kan je in de HANOS-vestigingen voor 29,95 euro ook een sabreerzwaard kopen, om hiermee de kurk en het bovenste deel van de flessenhals weg te slaan. (JCV)

   

   www.armand-de-brignac.nl

   

  Brugske